ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

10.08.2023

Kayra’ya ceza sopası!

Erdek'e önemli bir turizm yatırımı yapan Çuğra bölgesindeki Arlina Otel'in işletmecisi Kayra Başaran, nedense Erdek Belediyesi'nin hedefinde.

Başaran'ın turistik işletmelerine Erdek Belediyesi ceza yağdırıyor.

Kayra, son olarak da “Bandırma Manşet”e yaptığı açıklamaların ardından Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın bir kez daha hışmına uğradı. Kayra Başaran'a hemen 28 bin liralık para cezası daha uygulandı.

Demokrasilerde ifade özgürlüğü vardır. Herkesin bu ifade özgürlüğü ve eleştiri hakkını hakaret etmeden kullanması doğaldır. Yani hiçbir kişi veya kurum eleştirilmez konumda değildir.

Beğenirsiniz, beğenmezsiniz, siz de eleştirebilirsiniz ama Kayra'yı terbiye etmek için para cezasını sopa olarak kullanamazsınız.

Tabii ki şu gerçeğin de altını çizelim ki, Arlina Oteli'nin işletmecisi Kayra Başaran, Erdek'e çok ciddi yatırımlar yapmıştır. Bir buçuk yıldan beri ülkemizin çok ünlü sanatçılarını konser için Erdek'e getirmektedir. 19 Ağustos'ta da Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, Arlina Otel'de sahneye çıkacaktır.

Yıllar öncesinin Erdek'ine yaz tatillerinde sanatçılar gelirdi. Hatta bu sanatçıların Erdek'te yazlık evleri vardı. Ya şimdi?

Kayra Başaran, sözünü kesinlikle sakınmayan biri…Dobra dobra konuşuyor ve zaman zaman “Kral çıplak” diyerek, Erdek'i bugün ve yıllardır yönetenler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuyor. Gördüğüm kadarıyla da öyle baskılardan korkup, Erdek'i terk edecek bir yapıda da değil!

Erdek'i yönetenler, dışarıdan gelen yatırımcıların kafasında ceza sopası uygulamak yerine onlara destek verip, önlerini açmak, ilçeye yeni yatırımcıların gelmesini sağlamak zorundadır.


Bu yazı 235 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans