ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

15.08.2023

Sıra Erdek Stadı’na geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, CHP'li ilçe belediyelerinin mülklerine “çökme”yi çok sevdi. 

Bandırma'nın sahil bandını, tarihi eski Bandırma Ortaokulu ve Cumhuriyet Caddesi'ndeki tarihi Duyun-u Umumiye” binalarını “lüp”letti. 

Son olarak da Erdek 18 Eylül Stadı'nın üzerine çöktü.

Konuyu ayrıntılarıyla kamuoyunun dikkatine çeşitli röportajlar ve yorumlarla sunmayı sürdürüyoruz.

Ama olayla ilgili konuşması ve kamuoyunu bilgilendirmesi gereken iki kişi var. Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Erdekspor Kulübü Başkanı Şadi Bayraktar. İkisi de ısrarla susuyor. 

Oysa bu işin baş sorumlularından olan Burhan Karışık, bu olayın ayrıntılarını, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile aralarında imzalanan bir protokol olup olmadığını, yoksa bile stadın ve buradaki Erdekspor Kulübü'ne ait bulunan lojmanlar ve halı sahanın nasıl olup da Büyükşehir'in eline geçtiğini kamuoyuna açıklamak zorunda. Stattaki bu lojman ve halı saha, dönemin Erdekspor Kulübü Başkanı Mehmet Arslan tarafından yapılmıştı. Arslan, başkanlık döneminde de stadı boşaltmaları için kendilerine Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve valilik tarafından yapılan baskılara boyun eğmeyerek, direndiklerini anlatıyor. Ya şimdiki Erdekspor Kulübü Başkanı, Erdek'in seçilmediği halde Ali Haydar Sarı'nın hastalığında başkanlığa vekalet ederken, Sarı'nın vefatı nedeniyle başkanlık koltuğunda kalan Şadi Bayraktar ne mi yapıyor? 18 Eylül Stadı'nın “lüplenmesi”ne seyirci kalıp, görmezlikten geliyor. Ağzını bıçak açmıyor! Daha sonra konuşacağı safsatasını öne sürüyor. Bayraktar'ın, bu aşamada Erdek yararına yapması gereken tek iş var. İstifa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu kez kendini aştı. Sporu siyasete karıştırmayı da başardı!

Bravo!

Bu arada, konuyu “Bandırma Gerçek”teki köşe yazısında ilk kez gündeme taşıyan, eski futbolcu, köşe yazarı Süleyman Takunyacıoğlu'nu da kutlamak gerekir. Kutluyorum.


Bu yazı 199 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans