ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

25.08.2023

Narin’in Aysan uyarısı

Adalet ve Kalkınma Partisi Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, Erdek Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu ilk kez, 2021 yılında, “Bandırma Manşet”in kamerasına açıklamıştı. Şimdi bir kez daha, bu kez “Yeni Erdek” kamerasına tekrarlayarak, aday adaylığı sürecinin sürdüğünü belirtti. Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.

Narin, son açıklamasında Erdek için önemli bir noktanın da altını çizerek, “Erdek'e belediye başkanı veya başkan adayı olduktan sonra başka kentte yaşayanların, seçim döneminde yeniden Erdek'e dönerek, adaylık beklemeleri üzücüdür. Başkanlığa aday olan kişiler, Erdek'teki vatandaşlarımızdan kopmayarak, burada yaşamalıdırlar” dedi.

Tabii ki çok haklı.

Narin'in kastettiği kişinin kim olduğu çok açık. Erdek'te bir dönem belediye başkanlığı yapan, ancak başarılı olamayan Hüseyin Aysan.

Yaşamını İstanbul'da sürdüren Aysan, her seçim döneminde, Erdek'te görülerek, “Bakın, ben buradayım” diyor. Şu ana kadar aday adaylığı konusunda sesi çıkmadı ama göz önünde bulunmaya çalışarak, “İstemem, can cebime koyun!” havasında. O çok zeki, herkes aptal ya! Kafasını kuma gömmüş, kimsenin bu çocukça oyununu görmediğini sanıyor. Unutmasın ki, aynı suda iki kez yıkanılmaz. Hele hele o su kirliyse!

Aysan'ın bu taktiğinin tutması biraz zor görünüyor. Çünkü AK Parti Erdek İlçe örgütünün de Aysan'ın bu atraksiyonunun farkında olduğunu düşünüyorum.

Sözün kısası şu:

Hangi partiden olursa olsun, Erdek Belediye başkanlığına soyunan kişi, Erdek'te yaşamalı, Erdeklilere dokunmalı, Erdek hakkında söylenecek sözü olmalı. Denenmiş, ama başarısızlığı görülmüş siyasetçilerden Erdek'e hayır gelmez.

Erdek Belediye Başkanı, Erdek'in geleceğini şekillendirecek nitelik ve birikime sahip olmalı.

Erdek artık kabuğunu kırmalı.


Bu yazı 183 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans