ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

28.11.2023

Böyle şoförlük olmaz!

Adam, sözüm ona şoför ama vatandaşa adeta terör estiriyor.

Burası Dere Mahallesi, General Halit Caddesi'ndeki “Liman Taksi”

Yedi sarı taksiden oluşan bir durak…Bu duraktaki taksilerden biri ise 10 T 2028 plakalı taksinin sahibi Hüseyin Bostancı.

Bölgede çok sayıda ev, işyeri ve bir veteriner de var. Vatandaş, evinin önüne, aracıyla bir eşya getirip indirmek için bir- iki dakika bile kalamıyor. Öncelikle vatandaşa saygılı olması gereken taksi esnafından Hüseyin Bostancı, bir anda hışımla fırlayarak, aracıyla gelen vatandaşa söylemediğini bırakmıyor. Aracı hemen oradan kaldırmasını isterken, neredeyse vatandaşı dövecek kadar öfkeli. Tam bir barut fıçısı! Resmen sözlü kavgaya girişiyor, vatandaşla. Orada bulunan, sevilen ve çok ilgi gören veteriner Latif Akpınar'a aracıyla kedi-köpek getirenler, bir-iki dakika bile kalamıyor, şoför Hüseyin'in hışmından. Durak, yedi taksi için ayrılmış. Durağın sonunda sık sık çok boşluk olmasına rağmen vatandaşın birkaç dakikalığına bile olsa oraya girmesi ne mümkün! Karşılarında aslan gibi kükreyen(!) şoför Hüseyin'i buluyorlar. Cadde sanki Hüseyin'in öz mülkü!

Şoförlük çok zor bir meslek elbette ki. Çok saygı duyulacak, vatandaşa çok sıcak yaklaşan şoförler var. Ama ne yazık ki böyle şoförler de bulunuyor.

Şoför, her şeyden önce insan olmalı ve vatandaşa saygıda kusur etmemeli.

İşte o kadar!


Bu yazı 121 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans