ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

21.02.2024

Gel de gülme!

Bu yazımın içinde yer alan afişin fotoğrafına dikkat edin. Siz de şaşıracaksınız.

Afiş, Bandırma'nın 25 yılı aşkın süredir bitirilemeyen Paşakent Mahallesi'ndeki kültür merkezi inşaatına asılmış. Fotoğrafta, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve şu andaki başkan adayı Yücel Yılmaz ile 5 yıldır onun ne danıştığı bilinmeyen baş danışmanı M. Cemal Öztaylan yer alıyor. İnşaatın alt bölümlerinde de Büyükşehir'in yaptığı öne sürülen çok sayıda çalışmanın daha küçük afişleri…

Yazımın başlığını “Gel de gülme!” koydum. Çünkü bir iktidarın 25 yılı aşkın süredir bitiremediği, Büyükşehir'in yıllar önce de “bitireceğim” diye devraldığı bu inşaata Yılmaz ve Öztaylan'ın afişleri asılmış. 25 yıldan beri bitirilemeyen inşaatın üzerine böyle bir afişin asılması traji-komik bir olaydır. Dünyanın hiçbir kentinde, Bandırma ve Erdek'te olduğu gibi 25 yılı aşkın süredir bitirilmeyen kültür merkezi binaları yoktur.

“ÇENE İSHALİ” OLAN ESKİ SİYASETÇİ!

Bandırma'da, iki dönem belediye başkanlığı, bir dönem milletvekilliği yapan, ancak ilçede gösterilecek hiçbir kalıcı eseri bulunmayan, üstelik bazı toplantılarda hiç hak etmediği şekilde “duayen” diye anons edilen sözde CHP'li kişi, çenesini hiç tutamıyor. Adeta “çene ishali” olmuş. Şimdi gittiği yerlerde CHP Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza için bol bol dedikodu yapıp, onu kötülüyor. Kimlere neler söylediğini de daha sonra yazacağım. Ancak şimdilik şunu söylemekle yetineyim. Ey, bay “çene ishali” adam! Kötüleyip dedikodusunu yaptığın Dursun Mirza'nın belediye başkanlığı döneminde Mirza hakkında açılan dava veya tek mahkûmiyet kararı var mı? Öyleyse ne konuşuyorsun? Ayıp değil mi? Mirza'ya karşı bu hazımsızlığın neden? Ne yazıktır ki CHP içinde hiçbir zaman sevilip saygı duyulan, birleştirici bir ağabey olmayı başaramadın. Çünkü hep kendine çalıştın. Kendi çıkarlarını parti çıkarlarının üzerinde tuttun ve yalnız kaldın.

Biliyorum, yapamazsın ama ne olur hiç olmazsa 31 Mart'a kadar çeneni tutmayı dene!



Bu yazı 125 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans