ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

02.07.2020

FUTBOL OYNAYIN YETER!

Balıkesirspor, dün öğleden sonra hareketli bir gün geçirdi.
Teknik Direktör Yusuf Şimşek istifa etti veya ettirildi.
Birkaç saat sonrasında da sezon sonuna kadar yola devam kararı alındı.
Altay'ın Osmanlıspor'u 3-0 yenmesinin ardından Kulüp Başkanı Kadir Dağlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ligde kalmayı garantileyen Balıkesirspor için elini taşın altına sokanlara teşekkür etti.
Bu paylaşımla, yeniden aday olmakla ilgili net bir sinyal vermedi.
Sezonun son 4 haftasına girdik.
Eskişehirspor'un arkasında düşen ikinci takım, Adanaspor oldu.
Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan'ın, Altınordu karşılaşması sonrasındaki yaptığı değerlendirme çok önemli.
Coşkun hocamız; ''İleri uçtaki Eze yetersiz. Büyüt umutlarla transfer edilmiş, sezon başı kolay maçlarda kendini göstermiş ama kapasite olarak çok düşük bir
futbolcu. Bolu'da gol kaçırdı, maç 2-0 olacaktı. Giresunspor maçında pozisyonuna dönmedi, onun bölgesinden gol yedik. Geçen hafta Bursaspor maçında iki
pozisyonda kale boştu, atamadı. Koskoca Adanaspor Kulübüne olmuyor bu tip futbolcular. Adanaspor onun oynadığı en büyük kulüp, kendisinin haberi yok. Bütün
herkesin kaderiyle oynadı. Konuşmamı ona ayırdım. Çünkü Adanaspor'un burada olmasının sebebidir bana göre. Para istiyor. Ne parası? Senin ceza ödemen lazım.
Sen bu kulübe borçlusun'' dedi.
Bence bir defa okumak yetmez. Tekrar tekrar okumak gerekiyor.
31'inci haftadayız ve rakip, Fatih Karagümrük.
Fatih Karagümrük takımı sonradan açıldı ve lig başlarken hedefi olan play-off'u, Balıkesirspor'dan 3 puan alırsa, yakalamış olacak.
Rakibimiz 11'inci haftada 2'nci sıradayken, 21'inci haftada 12'nci sıraya kadar geriledi. Sonrasında tekrar toparlanarak, 7'nci sıraya çıktı.
Fatih Karagümrük 4-3-3 sistemini, etkili oynamaya başladı. Savunması takım oyunu oynarken, hücum hattı bireysel oynuyor. 12 haftadır yenilmiyor. Kalan 4 maçta 12 puan çıkartırsa, şaşırmam! Yani 2'nci sıradan, Süper Lig'e çıkabilir.
Rakibimiz son maçında İstanbulspor'u 1-0 yendi. Fatih Karagümrük, bu karşılaşmada baskı ve temaslı oyunu seven İstanbulspor'u; geniş alana taşıdığı oyunla ve buna uygun yabancı hücum oyuncularıyla zorlanmadan geçti. Maçın farka gitmesini, İstanbulspor kalecisi Alperen önledi.
Rakibimizde cezaları biten Sobiech ve Barış Başdaş kadroda olur. Tek eksiği, Jorquera.
Balıkesirspor bu karşılaşmada, futbol oynasın yeter! Skor önemli değil! Atilla, Otoo, Sezer ve Foxi'nin sakatlıkları var. Nermin Hodzic, kadro dışı kaldı.

02 Temmuz Perşembe günü saat 20:00'da Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynayacak müsabakanın hakemi, Antalya bölgesinden Burak Şeker. Yardımcıları
Sezgin Çınar ve Gökmen Baltacı. 4. Hakem Sait Tuzcu.
Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde güneşli, 28-29 derece.
Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.
Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

Bu yazı 449 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans