ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

03.07.2020

MİSAFİRE BEŞ YEDİRDİK

Balıkesirspor, karşılaşmanın bir gün öncesinde hareketli bir gün geçirmişti.
Teknik Direktör Yusuf Şimşek istifa etmiş veya ettirilmişti.
Birkaç saat sonrasında da sezon sonuna kadar yola devam kararı alındı.
Altay'ın Osmanlıspor'u 3-0 yenmesinin ardından Kulüp Başkanı Kadir Dağlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ligde kalmayı garantileyen Balıkesirspor için elini taşın altına sokanlara, teşekkür etmişti.
Bu paylaşımla, yeniden aday olmakla ilgili net bir sinyal vermemişti.
Sezonun son 4 haftasına girmiştik.
31'inci haftada rakip, Fatih Karagümrük'dü.
Fatih Karagümrük takımı sonradan açılmış ve lig başlarken hedefi olan play- off'u, Balıkesirspor'dan 3 puan alırsa, yakalamış olacaktı.
Rakibimiz 11'inci haftada 2'nci sıradayken, 21'inci haftada 12'nci sıraya kadar geriledi. Sonrasında tekrar toparlanarak, 7'nci sıraya çıkmıştı.
Fatih Karagümrük 4-3-3 sistemini, etkili oynamaya başlamıştı. Savunması takım oyunu oynarken, hücum hattı bireysel oynuyordu. 12 haftadır yenilmiyordu. Kalan 4 maçta 12 puan alıp Süper Lig'e çıkması, sürpriz sayılmayacak bir takımdı.
Rakibimiz son maçında İstanbulspor'u 1-0 yenmişti. Fatih Karagümrük, bu karşılaşmada baskı ve temaslı oyunu seven İstanbulspor'u; geniş alana taşıdığı oyunla ve buna uygun yabancı hücum oyuncularıyla zorlanmadan gemişti. Maçın farka gitmesini, İstanbulspor kalecisi Alperen önlemişti.
Fatih Karagümrük'de cezaları biten Sobiech ve Barış Başdaş kadrodaydı.
Balıkesirspor'da sakat Atilla'nın yerinde kalede Vukovic, Foxi'nin yerinde de Andusic vardı. Otoo, yedek soyunurken, Ezeh sahadaydı. Geçen haftaya göre bir diğer değişiklik de Serdar yerine Abdülkadir'in olmasıydı.
Fatih Karagümrük karşılaşmaya 3-4-3 sisteminde başladı. Geriden kanatlara attığı ve kanatlardan terse attığı, toplar vardı. Orta alanda çoklu durarak enine toplarla, Balkesin savunma dengesini bozmaya çalıştı.
Balıkesirspor, Mrsic'i savunmada bırakarak rakibin yüksek topla oynamasına izin vermedi. Toplarının önüne geçerek, şut atmalarını engelledi. Düşen toplara ilk müdahaleyi yaptı. Ezeh-Malle ikilisini, uzun toplarla buluşturdu ve Ezeh'le rakip sahada kaldı. Ezeh, 3 faul alarak, duran top şansı kazandırdı.
İlk yarıda 17. dakikada Anıl'ın duran topu rakip kalecide kalırken, 30. dakikada çizgi üzerinden Batuhan, rakip takımın golünü çıkarttı.
İkinci yarıya, kalemize gollerin atılmasına izin vererek başladık. 55'de durum 0-3 oldu. Kalecimiz dahil olmak üzere 1 ve 2. bölge oyuncularımız adeta gol ikramı yaptı.  
Sonrasında da ikramlar bitmedi ve misafir takım olan Fatih Karagümrük bulduğunu değil umduğunun ötesinde bir 3 puanı, midesine indirdi, 0-5.

Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan
Balıkesirspor görmek istiyoruz.
Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

Bu yazı 460 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans