ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

06.12.2019

GÜMRÜKTEN GEÇELİM

.

Kurşun Döktürmek, nazar veya büyüden ileri geldiğine inanılan rahatsızlıklardan kurtulmak için halkın baş vurduğu yollardan biri.  

         Balıkesirspor 14. haftada, yeni Teknik Direktörü Ramazan Kurşunlu’yla beraber, kurşun dökmek için İstanbul’da Fatih Karagümrük, karşısına çıkacak.  

         Fatih ilçesindeki Karagümrük semtinin takımı olan Fatih Karagümrük’ün, TFF 1.Lig’de ilk sezonu ve hoş geldin diyorum.  

         12. haftayı yedinci sırada tamamlarken, müsabakalara 4 farklı teknik direktörle çıktı.   

         Fatih Karagümrük, geçen hafta Teknik Direktör Giray Bulak’a emanet edildi.      

         Rakibimiz, dışarıda kazanıp-evinde kaybediyor. Sahasında 6 maçtan üç, dışarıda 7 maçtan, bir yenilgiyle ayrıldı. Attığı ve yediği gol sayısı 18/17 olup bir gollük averaja sahip.  

         Fatih Karagümrük, takım boyunu kısa tutan bir futbol oynuyor. Ayağa, hızlı oynuyor. 4-3-3 veya 4-4-2 dizilişinde, toplu hücum ve toplu savunma yapıyor. Rakip defansın arasına-arkasına attığı ara ve yüksek toplarla gol buluyor. Kenardan geldiklerinde, uzak kale direğini, seviyor. Yabancı oyuncularının konsantrasyonu, çok yüksek. Sakatlıkları bulunan Barış Özbek ve Barış Baştaş'ın durumu, maç saatinde belli olacak.  

         Balıkesirspor bu karşılaşmada; 2. bölgede fazla kalıp ayağında da topu çok tutarsa, gümrükte takılır. Savunmadan ve orta sahadan derine ve rakip gerisine atılacak toplarla sonuca gideriz. Havadan oynarsak, pozisyon bulamayız. Ceza sahasında olacak karambolleri, kaçırmayalım.  

         Hem iki takımın hem de iki teknik direktörün, beyaz sayfa açmak isteyeceği bu karşılaşmada; kurşun döktüren ve gümrükten geçen takım, biz olmalıyız  

         7 Aralık Cumartesi günü, saat 16:30'da Vefa Stadyumu’nda oynayacak müsabakanın hakemi, Antalya Bölgesi'nden Burak Şeker. Yardımcıları Cemal Alpay ve Ata Yıldırım. 4. Hakem Demokrat Erdem Temel.     

         Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde parçalı bulutlu, sıcaklık 11 - 12 derece.  

         Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz.  

         Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.     


Bu yazı 395 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans