ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

26.09.2020

YOK BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ AMA ...

3'üncü haftada; birbirinden farkı olmayan iki komşu, bir araya gelecek.
Komşumuz olan Akhisarspor, geçen sezonun son haftalarında virüse yakalanan futbolcular nedeniyle, şampiyonluğu kaçırdı ve ekonomik olarak çökmeye başlayan takım olma yoluna girdiler.
Komşumuzun futbolcuları geçen haftaki karşılaşmanın başında, 30 saniye kıpırdamadan yerlerinde durarak, yönetimi protesto etti.
Yeşil-siyahlılarda maç sonrası takım kaptanı Kadir Keleş, arkasına futbolcu arkadaşlarını alarak "Bizim 7 aydır süren sıkıntılarımız var. Kulüp içinde bunları aşıp çözemiyoruz. 7 aydır bize söylenen yalanlar var, gerçekleştirilmeyen sözler var. Biz bunlara tepkimizi gösterdik" dedi.
Bu olay sonrasında Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut ve Asbaşkan Ali Kuloğlu, istifa etti. İki isim de genel kurulda aday olmayacaklarını söylediler.
Akhisarspor-Balıkesirspor karşılaşması öncesinde, komşunun durumu bu şekilde.
Balkesde de durum farklı değil. ''İmza vermedi, telefonlara çıkmadı''diye hedef haline getirilen eski futbolcular; bunun doğru olmadığını söylüyor ve sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.
Transfer yasaklısı olan komşumuzda, 11 önemli futbolcu ayrıldı ama kadrosu, play-off'u zorlayacak kalitede. Yok birbirimizden farkımız ama moralli bir Akhisarspor'dan puan almak, kolay olmayacak.
Akhisarspor, Teknik Direktör Cem Kavçak'a emanet edildi. Cem hoca uzun süredir, takım alt yapısında çalışıyor ve yardımcı antrenörlük yapıyordu.
Komşumuzun iki haftalık futboluna bakarsak; kaleci Lukac oldukça formda, oyuncular arasında uyum sorunu var, dağınık bir görüntü veriyor, geniş alanda ve yana oynuyor, geçen sezonun oyun hızı yok, çok şut atıyor ve yarısında isabet sağlıyor, bireysel futbol kalitesi devam ediyor, çalışmayan saat gibi ama iki defa da doğruyu gösteriyor, parasal sorun çözülmezse elindeki oyuncuları da kaçırabilir.
Akhisarsporda stoper Musa Nizam, cezalı. Yerinde, Alperen Babacan oynar.
Mesut Dilsöz hocamız, bu hafta kadroda ve oyun sisteminde değişiklik yapar. Rotman ve Bjarnason ikilisinin, orta alanda verdiği boşluklardan faydalanmalı.
Geçen hafta Tuzlaspor karşılaşmasının 57. dakikasından sonraki yani 1-0 geriye düştükten sonrasındaki oyunu oynatmakta ısrarcı olur ve inat ederse; komşudan umduğumuzu değil, golleri kalemizde görerek ... gerisin geriye, Balıkesir'e
döneriz.
2'nci bölgeden ileriye-geriye geçiş yapmak ve rakibin uzun boy avantajını kırmak için Kağan-Bilalli-Eze üçlüsünün, iki yönlü oyunundan, mutlaka faydalanmalı.
26 Eylül Cumartesi günü (bugün), saat 19.00'da Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynayacak müsabakanın hakemi, Adana Bölgesinden Caner Ak.
Yardımcıları Ali Tuna ve Seyfettin Ünal. 4. Hakem Oğuzhan Aksu.
Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde az bulutlu, sıcaklık 28-29 derece.

Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.
Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

Bu yazı 366 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans