ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

15.12.2019

KOMŞUDA PİŞER BİZE DE DÜŞER

15’inci haftaya geldik. Rakibimiz, aynı zamanda komşumuz olan Akhisarspor. Süper Lig’e, tekrar dönmek istiyor.  

      Teknik Direktörü, Mehmet Altıparmak. Bir önceki sezonda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u, geçen sezon da Gazişehir Gaziantep'i Süper Lig'e çıkaran Mehmet Altıparmak, üst üste 3'üncü şampiyonluğu kazanıp, bir ilki yaşamak istiyor.  

      24 yıl önce 1995 yılında, Balıkesirspor ve Akhisarspor, kardeş kulüp olmuşlardı. Kardeşlik ve tabii ki de profesyonellik, devam ediyor.  

      Bu karşılaşmayı, özel maç gibi görmeliyiz. Kaybetme ihtimalinin dışarıda tutulduğu, ‘’komşuda pişer bize de düşer‘’ demeli ve sonrasında da gerçek rakiplerimizle oynayacağımız müsabakalar için hazırlanmalıyız. 

      9’uncu sırada olan Balıkesirspor ve 2’nci sırada olan Akhisarspor maçından önce oynanacak, karşılaşmalara bakalım. 

      Sıralamada, Balkesin altında olan takımlar kazanırsa en kötü ihtimalle 2 sıra düşerek, 11. sırada maça çıkacağız ve düşme hattıyla aramızdaki puan farkı, maç öncesinde, 7’den 4’e düşmüş olacak. 

      Sıralamada, Akhisarspor’un altındaki takımlar kazanırsa, en kötü ihtimalle 4 sıra düşecek olan Akhisarspor, 6. sırada maça çıkacak ama lider Hatayspor’la arasındaki puan farkı, korunacak.  

      Oğuzhan Çapar, Okan Alkan, Foxi ve Glumac, sarı kart sınırında. Akhisarspor karşısında kart görürlerse, Eskişehirspor müsabakasında, cezalı olacaklar.   

      Geçen hafta Fatih Karagümrük maçında, 11’de başlayan Sezer ve Batuhan’ı, hatırlayalım.  

      Yukarıda yazdığım en kötü durumlar olursa, profesyonelce oynanan bir karşılaşma seyrederiz. 

      Yukarıda yazdığım en kötü durumlar değil de en iyisi olursa, iki takımın birbirlerini üzmeyeceği, yemeklerin paylaşıldığı ‘’komşuda pişer bize de düşer‘’ karşılaşması seyrederiz. 

      15 Aralık Pazar günü, saat 16:30'da Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynayacak müsabakanın hakemi, İzmir Bölgesi'nden Yiğit Arslan. Yardımcıları Cemal Bingül ve Mehmet Kapluhan. 4. Hakem Hasan Avcı.      

      Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde parçalı bulutlu, sıcaklık 13-14 derece.  

       Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz.  

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.     

 

 


Bu yazı 406 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans