ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

11.12.2020

FUTBOLDA HAFTA İÇİ MESAİSİ

Balıkesirspor'un Covid-19 virüsüne takıldığı 13'ncü haftada rakiplerimizin hafta içi mesaisinde neler vardı, neler yoktu?

      Bandırmaspor 1 - Bursaspor 2.

      Bandırmaspor'un üzerine gelen takımlara karşı kırılgan olmasını, geçen hafta Menemenspor karşılaşmasında olduğu gibi bu karşılaşmada da gördük. 

  1. dakikada mutlak golü atamayan Bursaspor geriye yaslandı ama bu hatadan döndü ve 3. bölgede serbest oynayan Özer Hurmacı'nın bir golü ve bir asistiyle zorlu deplasmandan 3 puan aldı.

      Erkan hocanın, geriye düşen Bandırmaspor'da yaptığı oyuncu değişiklikleri sorgulanmalı. 45 dakika sahada olan ama oynamayan Halilovic'in çıkması gerekirken iki yönlü oyunu iyi oynayan, tekniği yüksek ve gole de çok yakın olan Serna'dan vazgeçmesi, anlaşılır değil. Serna-Traore ikilisiyle oynasa, yenilmezdi.

      Eskişehirspor 0 - Tuzlaspor 2.

      Eskişehirspor, ceza sahasında kalabalık dursa da adam paylaşımını yapamıyor ve yetenekli siyahi forvetlerinin, bitiriciliği yok. 

      Tuzlaspor, dirençli rakibi 10 kişi kalınca rahatladı ve kazandı ama oynadığı futbola, değişiklik getirmeli. Taner hoca, yedek kulübesinde beklettiklerini, ara transferde kaybedebilir. 

      Samsunspor 1 - Menemenspor 1. 

      4-1-4-1'le risk alarak oynayan Ertuğrul hocayı, Menemenspor'un kendi kalesine attığı gol kurtardı. Nadir Çiftçi, geriden geldiği zaman çok daha faydalı. Furkan ve Nadir'li çift forveti görmeye hazır olalım.   

      Menemenspor, toparlandı ama biraz daha zamana ihtiyacı var. Blok mesafelerini uzatınca, çok boşluk veriyor.  

      Keçiörengücü 0 - Giresunspor 1.

      Keçiörengücü kalecisi Metin, her karşılaşmada ileriye çıkarak, stoper gibi oynuyordu. Bu alışkanlık, pahalıya mal oldu. Daha doğrusu Giresunspor teknik heyetinin Kaleci Metin'le ilgili bir planı olduğu maç başlar başlamaz, Metin'e çok yakın oynamaya başlamasıyla gördük. 

      Giresunspor'un gösterdiği fiziki dayanıklılık ve temaslı oyun, ilerideki haftalarda devam ederse Süper Lig için kuvvetli aday olduğunu gösterir. 

      Keçiörengücün'de Cem Ekinci'yle ilgili bir problem olduğu, açıkça görüldü. 

      Adana Demirspor 1 - Altınordu 1.

      Adana Demirspor, rakibinin kenar oyununu kesemedi ama zamanında müdahaleler yaptı.

      Altınordu takımı da geriye çabuk gelerek, savunma emniyetini bırakmadı. Sert futboldan örnekler verdi.

      Altay 3 - Ankaraspor 0.

      Ankaraspor sahadaydı ama gözlerimiz oyunu domine eden o takımı aradı. Altay, fazla direnç göstermeyen rakibini, kolay geçti.

      Ümraniyespor 0 - Boluspor 2.

      Ümraniyespor'un geçen hafta yakaladığı oyun ritmi; bu maçta, bir vardı-bir yoktu. Bunda Boluspor'un baskılı oyunu ve boşlukları iyi değerlendirmesinin, payı büyüktü.

      45+3'de penaltı kaçıran Ümraniyespor, ikinci yarıda kazanmak için gayret göstermedi.

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.



Bu yazı 427 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans