ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

16.12.2020

RAKİPLERİN İLACI OLMAK VE İŞTAHINI AÇMAK

KRAMPON(METE KOZDAĞ)

       Es-Es karşısında kaybedilen 2 puan sonrasında, Samsunspor karşısında da puan alamazsak bizim gibi maçları ertelenen altımızdaki rakiplerin alacağı 1'er puanla, düşme potasını görecektik.

      Samsunspor'un 13 haftalık futboluna baktığımızda;

- Sakatlıklar ve karantina nedeniyle farklı diziliş ve oyuncularla maça çıkmıştı,

- Yabancı oyuncuları, formsuzdu,

- Göze hoş gelen bir futbolu yoktu, 

- Oynadığı futbol, her maç aynıydı. Rakibi, yakın ve temaslı oyunla durduruyor, kullandığı topları süratli olarak kanat oyuncularına aktarıyordu. 

- 18 içinde, ayak ve kafayla, net vuruş yapıyordu.

- Temaslı oyundan kopmuyordu,

- Dış şutları etkiliydi.

      Bursaspor karşındaki futbol sonrasında hasta yatağından açıklama yapan Samsunspor Başkanı, esip gürlemişti.

      Ertuğrul hoca; Bursaspor karşısındaki kadrodan savunmada ve orta sahada toplam 3 değişiklik yaparak maça temkinli ve 4-2-3-1'le başladı. Kritik noktalardaki geçiş paslarında iyi olan taraftı. Bu şekilde 2 pozisyondan birinde golü buldu. 

      Balıkesirspor ise, önceki maçlara göre daha önde ve bloklar arasını kısa tutarak maça başlasa da taktik ve teknik futbol yerine doğaçlama futbol oynayınca etkisiz kaldı.

      Doğaçlamanın tanımına baktığımızda; hiç hazırlanmadan, birdenbire ve içine doğduğu gibi davranma biçimi, olduğunu görüyoruz.

      İkinci yarıya başlarken Abraham'ı kenara almanın hayırlı bir değişiklik olmadığını gördük ve Birol Parlak ilk goldeki hatasından daha da büyük bir hata yaparak Samsunspor'u daha parlak hale getirdi, 0-2.

      Futbolu, bozuk saat gibi olan Balkes, 58'inci dakika Ezeh'le farkı bire indirdi ve oyuna ortak olmak fırsatını yakaladı.

      Cihat hocanın, savunmaya yönelik yaptığı değişiklikler fayda yerine zarar getirmeye devam etti ve Uğur'un tehlikeli hareketleri sonrasında 3'üncü gölü gördük ve ümitleri de bitirmiş olduk, 1-3.

      Ligin dibine demir atan Eskişehirspor'dan sonra şampiyonluk adaylarından Samsunspor'a verdiğimiz puanlar ilaç olurken diğer takımların da iştahını açtı.       

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.


            


Bu yazı 404 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans