ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

GÜNMARSİFED; 30 Federasyon, 250 Dernek ile Bir Araya Geldi

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu; TÜRKONFED çatısı altında 26 Mayıs 2020 Salı günü geniş katılımlı bir toplantıya iştirak ederek önemli kararlara imzasını attı.
Toplantıya GÜNMARSİFED'e bağlı 7 Derneğin başkanlarının yanı sıra; Türkiye geneline yayılmış olan 30 Federasyonun başkanı, 250 Derneğin başkanı iştirak etti.

TÜRKONFED organizasyonunda gerçekleşen büyük buluşmaya, GÜNMARSİFED başkanı İsa Tamer Çelik'in yanı sıra; Üye derneklerden BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği başkanı Abdullah BEKKİ, ÇASİAD Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği başkanı Semih BAŞARAN, BANSİAD Bandırma Sanayici ve İş Adamları Derneği başkanı Cengiz KÜÇÜKKÖSELECİ, BİSİAD Biga Sanayici ve İşadamları Derneği başkanı İsmail ÖZER, BAGİAD Balıkesir Genç İş Adamları Derneği başkanı Emrah BİLCANLI, BANGİAD Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği başkanı Efecan AKGÜN, GÜNMARSİFED TÜRKONFED Temsilcisi Erdal AKARSU ve TÜSİAD adına Sütaş Başkan Vekili Serpil VERAL katılım sağladılar.Toplantının açılış konuşmasını TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan gerçekleştirdi. Güney Marmara Bölgesi adına talepleri Federasyon Başkanı İsa Tamer Çelik iletirken; Güney Marmara Bölge Dernek Başkanları kısa mesajları ile toplantıya katkı verdiler.
Toplantıda öncelikle her federasyon ve dernek adına; bölgeleri ve Türkiye için değer üretmeye, çözüme katkı vermeye ve toplumsal fayda adına çok daha fazla işlerin gerçekleştirilmesi yönünde projeler geliştirilmesine karar verildi.
Dijitalleşme sürecinin en etkin şekilde şekillendirilmesi, “Dijital Anadolu” ve “İşimi Yönetebiliyorum” projeleri başta olmak üzere işletmelere değer katan projelerin dijital ortamda çok daha etkin ve ülke genelindeki işletmelerin hizmetine sunulmasına karar verildi.

Pandemi dolayısı ile fiziksel olarak bir araya gelme engelleri dolayısı ile ertelenen organizasyon ve etkinliklerin yasakların kalkmasına bağlı olarak; Van'da iş dünyası zirvesi, Ergene Havzasında çevresel farkındalık, Hatay'da tarımsal raporlar ile başlatılmasına karar verildi.
GÜNMASİFED Başkanı İsa Tamer Çelik toplantıda yaptığı konuşmada; bundan sonra yapılacak tüm toplantı etkinliklerine 30 federasyon 266 Dernek, genel sekreterler ve toplamda 300 kişiye ulaşan yetkili grubunun tamamının katılımı ile gerçekleştirilmesi ve herkesin sorunların
çözümü ve gelişim adına katkı vermesi talebini iletti. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans