ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ONLİNE ŞİİR YARIŞMASI BAŞLADI

Covid19 (Koronavirus) salgını nedeniyle yapılan ‘Evde Kal' çağrısına uyarak evlerinden çıkmayan gençler için online etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle etkinlikler de dijitalleşme ve değişimle birlikte online ortamlara taşındı.
Gençlerin evlerinde geçirdiği zamanı verimli bir şekilde değerlendirmeleri ve toplumsal hayata devam edebilmelerini sağlamak amacıyla ödüllü online şiir yarışması başladı. Yarışma, 11-13, 14-17, 18-29 Yaş aralığı olmak üzere 3 kategoride gerçekleşecek. Yarışmacıların seçtiği şiirlerin süresi 2 dakikadan az, 5 dakikadan fazla olmayacak. Yarışmaya Balıkesir İl ve İlçelerinde ikamet eden tüm gençler ve Balıkesir Üniversitesi ile Bandırma 17 Eylül Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler başvurabilecek. Online olarak gerçekleştirilecek olan gençler arası şiir yarışmasına yarışmacılar başvurularını bağlı bulunduğu gençlik merkezi tarafından bildirilen sosyal medya hesaplarından 05 Haziran 2020 tarihine kadar yapabilecek.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, pandemi nedeniyle evden dışarı çıkamadığımız bugünlerde,  Online Gençler Arası Şiir Yarışması ile çocuk ve gençlerimizin yeteneklerini dinleme imkanı bulacağız. Bunun için yetenekli yarışmacılarımıza dijital bir ortam hazırladık. Katılım sağlayacak tüm yarışmacılara başarılar diliyorum dedi. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans