ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

YÜZME HAVUZUNUN KULLANIM HAKKI ALTIEYLÜL BELEDİYESİ'NİN

Atatürk Yüzme Havuzu'nun işletme hakkının 3 yıllığına Altıeylül Belediyesine devredilmesini içeren protokol, İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından karşılıklı olarak imzalandı.

    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu'nun imzaladığı protokol ile Atatürk Yüzme Havuzu'nun kullanım hakları 3 yıllığına Altıeylül Belediyesi'ne devredildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu şunları dile getirdi: 

“ Daha önceki yıllarda da birlikte çalışmalar yaptığımız Altıeylül Belediyesine her türlü desteği vermeye hazırız. Çocuk, genç ve Türk sporuna hizmet eden her kurumla işbirliği yapmanın önemini biliyoruz ve sporun, sporcunun her zaman yanında olan Valimiz Ersin Yazıcı'nın da talimatları bu doğrultuda. Bu protokolü temsili olarak görüyorum. Tüm tesislerimizde de protokol yapmadan zaten birlik ve bütünlük içerisinde halkımıza hizmet ediyoruz. İşbirliği içerisinde çok güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Genel Müdürlüğümüzün de onayı ile protokolümüzü 3 yıllık yaptık. Altıeylül Belediyesi 3 yıllık protokole dayanarak yüzme havuzuna daha fazla yatırım yapabilecek. Spora ve sporcuya verdiğiniz destek ve yatırımlardan dolayı Bakanlığım ve Kurumum adına teşekkür ediyorum. Protokolümüzün de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    Atatürk Yüzme Havuzu'nun kullanım haklarının Altıeylül Belediyesi'ne verilmesi için yapılan protokolde bir konuşma yapan Başkan Avcı şunları söyledi; “Gençlerimize, çocuklarımıza yapacağımız yatırımları birlikte yapıyoruz. Bu desteğiniz için Altıeylül'de yaşayan gençlerimiz ve çocuklarımız adına ben de sizlere teşekkür ediyorum. Atatürk Yüzme havuzumuzu 2 sene yaz döneminde sizlerin kolaylık sağlamasıyla 3 ay kullanıyorduk. Bu üç ay düzen ve randıman açısından çok yararlı olmuyordu. Bakanımıza bunu arz etmiştik. Bakanımız da buranın tahsisini yapmayı uygun buldu. Bugün attığımız imzalarla 3 yıllığına yüzme havuzu kullanım hakkını vermiş oldunuz. Bakanlığımıza buradan ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Bakanımız bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Bizim talebimizin olmadığı konularda bile talimatlar vererek Altıeylül'e şu projeyi yapalım dediğini ve Bakanlığımızca arandığımızı biliyorum. Kademe kademe yapıldıkça vatandaşlarımız görecek. İnşallah yeni projelerimiz ile bu hizmetleri katlayarak gençlerimizin hizmetine sunacağız. Çağ açıp çağ kapatan Sultan Fatih diyor ki; ‘Şehri inşa ederken gençleri ihmal etmeyiniz. İhmal ederseniz o gençler inşa ettiğiniz şehri yıkar' diyor. Bizler yerel yönetimler olarak şehirlerimizi inşa erken gençlerimizi de ihmal etmeyerek onlar için projeler üretmeye, destek vermeye devam ediyoruz, edeceğiz. Yüzme havuzu Protokolümüzün Altıeylül'e, gençlerimize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans