ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Sarı olayıyla ilgili ilginç paylaşımlar

HABER: ÖNDER BALIKÇI

Yargıtay'ın, Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı'nın 1 yıl 15 günlük hapis cezasını onaylamasının ardından Erdek Belediye Meclisi'nin, kendi içinden yeni
başkanını seçmesi bekleniyor.

Sarı, sosyal medya hesabından şu ilginç açıklamayı yaptı:
“Erdek'te, benim listemdeki meclis üyelerinin hepsi benim kadar Erdek sevdalısı dava arkadaşlarımdır. İyi Partili ve CHP'lilerin hepsi dürüst ve güvenilir insanlardır. Öyle ucuz hesaplar, bir metrelik çıkma ya da büfelik adamlar değillerdir. Duruşlarını ne makam hırsı, ne de dünyevi unsurlar değiştiremez. Ucuz olan satılık birileri onları kendileri gibi zannetmesin.”
RECEP EREN'DEN AÇIKLAMA
Erdek Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Recep Eren de, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:
“Bu beyanat herkese kapak olsun. Böyle açıklama ancak BAŞKAN gibi başkanlardan gelir, unutmayın. Yalakalıkla, iftirayla, birtakım beklentilerle ancak küçülürsün.”
SARI'DAN BAŞKA PAYLAŞIMLAR
“İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir gibi koskoca illerin büyükşehir belediye başkanları, tek bir talimatla teslim oldular. Bizim, kamu menfaati için mücadelemiz dışında tek bir amacımız olmadığı, amelimizden korkmadığımız içindir, boyun eğmeyişimiz. Hukuk içinde mücadelemiz sürecek. Devletimize ve yargıya güveniyoruz.”
“Ha, bu uzaklaştırma kararı yargı neticesi bir karar olmayıp, siyasi bir karardır.”
HALE TUNA'DAN AÇIKLAMA
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna da açıklamasında, “Her şey bitmeden hiçbir şey bitmiş sayılmaz. Son gülen, iyi güler! Bu sözü seviyorum” dedi.(www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans