ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BANDIRMA'DA MEDYA AKADEMİSİ

Bandırma'da “Güney Marmara Medya Akademisi” kuruldu.

“Yerel medya eğitimle geliyor” isimli projenin konusu “Bandırma ve çevresinde her çeşit medya pratiklerini geliştirmeye odaklı teorik ve pratik eğitim veren yerel bir medya ekolü oluşturmak, bu çerçevede Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerinden medyaya ilgi duyan öğrenciler ile Bandırma ve çevresinde aktif olarak medya sektöründe çalışanlara yönelik eğitimler vermek, gelişimlerine katkı sağlamak” olarak belirlendi.


Bandırma, Erdek, Gönen ve Manyas'ı kapsıyor


Projenin amacı ise “Medya sektörünün en öncelikli sorunlarından biri olan kalifiye eleman eksikliğinin önüne geçmek, teorik eğitim alan üniversite öğrencilerinin pratik eğitimine ve saha deneyimlerinin artırılmasına, mesleği tanımalarına katkı sağlayarak nitelikli duruma gelmelerini sağlamak, ayrıca her yıl sayıları giderek artan mezunların ve eğitimsiz sektör çalışanlarının bu proje ile kendilerini geliştirme ve deneyim elde etmelerine katkıda bulunmak” olarak saptandı.

Projenin hedef kitlesi olarak, “Yeni Medya ve İletişim, Halkla İlişkiler ve Reklâmcılık”, “Grafik Tasarım” bölümleri başta olmak üzere Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri, Bandırma, Gönen, Erdek ve Manyas ilçelerinde, medya sektöründe çalışanlar olarak belirlendi.

Akademi bünyesinde Kaan Bingül'ün başkanlığındaki “Bandırma Gazeteciler Cemiyeti” de bulunuyor. (ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans