ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

EDFOD SINIR TANIMIYOR

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) Uluslararası “Asia Photo Festival 2021” e katılıyor. Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) 10-24 Ekim 2021 tarileri arasında Singapur'da Asia Photographers Union (APU) tarafından düzenlenen Asia Photo Festival'de dünyanın önde gelen federasyon ve dernekleri arasında Türkiye'den davet edilen ve katılan tek dernek olarak ülkemizi temsil ediyor.





Dernek Başkanı Özcan Şimşek; "İki yıldır bu festivale özele olarak davet ediliyorum. Organizatör tarafından geçen yıl ilki ve bu yıl ikincisi yapılan festivale benim yanımda başkanlığını yaptığım EDFOD'un da festivalde olmasını istediklerini belirtince üyelerimizin fotoğraflarından oluşan bir seçkiyi de hazırladık. Asia Photo Festival 2021 kapsamında benim bölgemizde yapılan deve güreşlerinden yaptığı bir fotoğraf seçkisi sergileniyor ve üyelerimizin fotoğraflarından oluşan slayt video sanat severlere gösterilecektir.

Fotoğraf sanatına hizmet etmenin yanında bölgemizin ve Edremit'in tanıtımına da önem veren derneğimizin ülke sınırları dışında, uluslararası bir festivalde ülkemizi ve Edremit'i temsil etmesi bizleri gururlandırıyor." dedi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans