ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA'DAN EDİP UĞUR'A VEFA

DEVA Partisi, İl Başkanı Av.Kemal Aydemir, Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu, Altıeylül İlçe Başkanı Mustafa Kemal Mutluer, İl Başkanlar Kurulu ve Merkez İlçe yöneticileri ile, Ahmet Edip Uğur'u mezarı başında andı. Teşkilat mensupları, öğle saatlerinde, DEVA Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi, Balıkesir Büyükşehir Kurucu Başkanı, Balıkesir tanınmış İş Adamlarından Merhum Ahmet Edip Uğur'u kabri başında dualarla andı.  


Heyet üyeleri daha sonra İl Başkanlığı önünde gerçekleştirilen Lokma Hayrına katılmak üzere şehir merkezine hareket etti. İl Başkanlığı Binası önünde Lokma hayrı düzenleyen DEVA Partililer Basın mensuplarıyla da bir araya geldiler. Vatandaşlarla da sohbet etmek fırsatı yakalayan İl Başkanı Aydemir, hem Bina önünde hem de İl Başkanlık katında Basına Röportaj verdi.

Aydemir şu ifadeleri kullandı:

‘'Açıkçası hüzünlü bir gün geçiriyoruz. Şehrimizin Kıymetli büyüğü, DEVA Partimizin Kurucularından, çok kıymetli devlet adamı Ahmet Edip Uğur Ağabeyimizi geçen sene kaybetmiştik. Seneyi devriyesinde mezarı başında kendisini hayırla yad ettik. Kendisinin özellikle benim üzerimde emeği çok büyük. Balıkesir'de gerçekleştirmiş olduğu hizmetleri aşikar. Hem siyaset arenasında hem de İş dünyasındaki yeri ise tartışmaya tamamen kapalı. Edip Bey herkese yardım etmeyi çok severdi. Sağ elin verdiğini sol el görmemeli düsturu ile çok haneye dokunmuş, öksüz ve yetimleri hep gözetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşallah. Önümüzdeki dönemde inşallah Edip Bey'in vizyonunu ve tamamlamak istediği hizmetleri Balıkesir'imize kazandırma azmi ve çabası içerisinde olacağımızı buradan bir kere daha deklare etmek istiyorum. DEVA kadroları hem şehrimize hem de ülkemize hizmet etmek için yola çıktı ve hız kesmeden yoluna devam ediyor. İlk olarak haziran ayındaki Genel seçimlerde, daha sonra da 2024 yılında gerçekleştirilecek olan Yerel seçimler ile birlikte inşallah iktidar olacak ve eylem planlarımızı birer birer hayata geçireceğiz. Bu ülke inanın çok daha fazlasını hak ediyor.'' (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans