ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Dolandırıcılardan 11 bin dolarını son anda kurtardı

Bandırmalı emekli astsubay, 75 yaşındaki Hayri Ekim, 11 bin dolarını, dolandırıcıların elinden son anda kurtardı. Ekim, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de, parasının dolandırıcılara kaptırılmamasındaki dikkatli ve duyarlı çalışmaları için teşekkür ederek, birimde görev yapan polislere birer armağan verdi.

Dolandırıcıların, kendisini telefonla arayıp, bir bankada çalışan FETO mensubu personeli suçüstü yakalamak için kendisinden yardım isteyerek, o bankadaki parasını, bir başka bankaya alması gerektiğini belirttiklerini vurgulayan Ekim, şunları söyledi:

“ Dolandırıcıların, paramı ele geçirmelerine dakikalar kala Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri son anda bankadaki paramı bloke ederek dolandırılmamı engelledi, Tüm vatandaşlarımızı uyarıyorum. Bu dolandırıcılar çok profesyonelce çalışıyor ve insanları ikna etme yetenekleri çok yüksek. Ben de dolandırılmak üzere olduğumu son anda fark edip, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile işbirliği yaparak, paramı kurtardım. Polis arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum.” (www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans