ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Bandırma’da “Cumhuriyet Ormanı” büyüyor

Bandırma'da “Cumhuriyet Ormanı” projesi sürüyor. Dört yıl önce başlatılan ve bu yıl da Cumhuriyetin 99'uncu kuruluş yıldönümü kapsamı etkinlikleri kapsamında sürdürülen fidan dikim etkinliği tamamlandı.

Bandırma Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi, Bandırma Rotary Kulübü, Bandırma Lions Kulübü ve TEMA Vakfı Bandırma ilçe sorumluluğunun ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte onlarca yeni fidan daha toprakla buluştu. 

Etkinlikle ilgili düşüncelerini açıklayan Bandırma Rotary Kulübü Başkanı ve TEMA Bandırma İlçe Sorumlusu Burak Uğur şunları söyledi:

“Dört yıldan beri bir farkındalık etkinliği olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla çok güzel bir orman yarattık. Her yıl düzenli olarak eklediğimiz fidanlarla büyüttüğümüz ormanımızda, bu yıl yılki etkinlik ile ağaçların hem bakımlarını gerçekleştirdik hem de kurumuş olan fidanların yerine fidanlar diktik. Amacımız, herkese doğa sevgisini, çevre bilincini aşılayabilmektir. Unutulmamalıdır ki doğanın bize ihtiyacı yok, bizim doğaya ihtiyacımız var.”



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans