ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

EĞİTİM SEN BALIKESİR ŞUBESİ 13.OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Haber:C.Saffet YILMAZ


Eğitim Sen Balıkesir Şubesi'nin 13.olağan Genel Kurulu Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Balıkesir merkez ve ilçe delegeleri yanında çok sayıda davetli konukların katıldıkları genel kurulda yapılan konuşmalarda özellikle ülkemizde eğitim düzeyi.ekonomik durum ve demokrasi sorunlarına vurgu yapıldı.


Divan başkanlığını Tarım Orkam Sen Şube Başkanı Ekber Gün'ün yaptığı kongreye Kristal İş Sendikası Balıkesir Şubesi,HEDEP,EMEP,Sol Parti,SYKP Pirsultan Abdal Kültür Derneği yetkilileri katılarak kongreye başarılar dilediler.


Mevcut Şube başkanının açış konuşmasının ardından okunan faaliyet mali ve denetleme raporlarının okunarak oylandı.Daha sonra yeni yönetim kurulu ve üst kurul delegeliklerinin seçimine geçildi.


Yedi kişilik yeni şube yönetimi ve Altı Üst Kurul delegelikleri için İki ayrı liste başvurusu yapılmasının ardından çarşaf liste ile yapılan seçimler sonucunda önceki şube başkanı Gürbüz Şahin'in listesi İbrahim Kilciler'in listesi karşısında yüksek oy farkı ile seçimi önde kapatırken;oluşan yeni yönetim kurulu şu kişilerden oluştu.


YÖNETİM KURULU

Gürbüz ŞAHİN
Yıldıray DENİZ
İbrahim COŞKUN
Fidan YILMAZ
Sibel Öztürk TARAKÇI
Ecevit GENÇ
Fatma ÇAVUŞOĞLU

ÜST KURUL DELEGELERİ

GÜRBÜZ ŞAHİN
TÜLAY COŞKUN
EBRU KILIŞ ARGUÇ
HASAN ELMACI
MUSTAFA KOCATAŞ
KEMAL YADIRGI


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans